Въпроси-отговори

 1. Може ли Цитромикс да се дава на деца? Мога ли да приемам Цитромикс ако съм бременна или кърмя?
  Да, Цитромикс е натурален екстракт извличан от органик грейпфрут. Може да се използва от деца над 1 година, бременни жени и кърмачки.
 2. Мога ли да приемам Цитромикс ако съм алергичен към цитрусови плодове?
  Цитромикс е извлечен от цитрус грейпфрут. Ако имате алергия към тези плодове е възможно да се появят алергични реакции при употребата му. Поради тази причина е необходимо да се консултирате с лекар. Ако решите приемате Цитромикс, започнете с по-малки дози по 1-2 капки на ден и постепенно увеличавайте дозата. Ако забележите алергична реакция, прекратете употребата му.
 3. Колко дълго мога да приемам Цитромикс без прекъсване?
  Основен компонент на Цитромикс е екстракт от семена от органик грейпфрут, съдържащ аскорбинова киселина и много висока концентрация на биофлавоноиди. Съдържанието на Витамин С е важно за нормалното функциониране на имунната система и намалява усещането на умора, затова можете да приемате Цитромикс през целия зимен период.
 4. Ефективен ли е Цитромикс? Чувства ли се горчивина?
  Ефективността на екстракта от семена на грейпфрут не зависи от вкуса, цвета или мириса, а от количеството активни биофлавоноиди. Нашата формула съдържа най-малко 1200 мг. биофлавоноиди на 100 мл. Цитромикс (HPLC-UV метод на тестване). Ефективността на Цитромикс е гарантирана от високите нива на биофлавоноиди и витамини.